måndag 25 november 2013

Äntligen iväg!

Starten gick igår den 24 Nov och det va helt magiskt att  långsamt, med 225 andra båtar, ta sig ut till startlinjen. Längs hela pontonerna stod människor och vinkade av oss, flera av dem skrek  "lycka till" på svenska och musik från ett band spelade. Såå mäktigt!

Väl ute så räknade de ner till tre olika starter, 2 st racing divisions och den vi är med i, cruising. Senast 5 min innan start skulle alla slagit av motorn.  Hoppas det ligger lite bilder och videoklipp på ARC´s hemsida.

Michael och jag satte upp spinnackerbommen för genuan, efter den sortin i höga vågor och starka vindar är jag glad att jag har satsat på styrketräning med min PT Johan samt Frida senaste året ;) @Johan Lund & Frida Rönquist, TACK!

Väl iväg hade vi bra vind och regnet kom också strax, jag lagade lunch och nu kunde vi börja slappna av och komma in i våra rutiner. Jag som skulle gå på vakten 18.00-21.00 vilade lite efter lunchen så att jag skulle vara pigg. Vi satte autopiloten och jag hade koll på plottern att inga båtar va i kollisionskurs med oss. Kl: 21 avlöste Micke mig, vi skrev i loggboken och jag gick och la mig och lyssnade på min nya favvo artist " Yuna ", lyssna på "Lullabies", "Decorate" och "Favourite Thing".

03:00 va det dags för mig igen och nu va det segt att komma upp, jag tog med mig paddan och lyssnade på två podcastavsnitt, "Fredagspodden med Hannah & Amanda". Ställde sen klockan på att ange alarm varje kvart om jag skulle somna av misstag.

Morgonen har varit mysig med frukost i sittbrunnen, saker som åker all världens väg och Michael som satte på Frank Sinatra  J Nu ser vi knappt 3 andra båtar akter om oss, annars helt tomt!

 

@ Finaste barnen, Nella & Elton, saknar och älskar er massor!

Skicka en kommentar