torsdag 14 november 2013

Packa, låtsas fredag och kroppskoll

Två stora väskor är packade nu, en med bara mat (frystorkade läckerheter ;), kaffe till pappa, pepparkakor till lucia på Atlanten och Nathalies torkade frukt mm) En med seglarställ, bikinis, anteckningsbok och massor av böcker! Det här är sista kvällen jag har barnen så idag leker vi låtsasfredag, de fick välja middag och så fick vi efterrätt såklart. Ben & Jerry glass, smågodis och osthjärtan. Sista PT passet hade jag idag på jobbet med Johan och hann också med intervaller på löpbandet med fina Frida. Kommer sakna dem båda två! Igår va jag också hos bästa kiropraktorn i stan, min tidigare arbetsgivare Bo på Nacka Värmdö Kiropraktik.

2 kommentarer:

Anna sa...

Åå, så spännande det måste vara nu. Massa pirr i magen? Ta vara på ditt äventyr och kom hem hel och välbehållen med en solbränna to die for. Ser fram emot att få se bilder och läsa om dina upplevelser när tillfälle finns :)
Stor kram!

Anonym sa...

Avundsjuk men önskar dig bara gott. Hoppas på suveräna vindar och inte platt läns. Se upp för flytande containrar. Super lycka till kramar Cissela